Τετάρτη, Ιουλίου 13

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας υπέβαλε ο Χρήστος Μαλαπάνης στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ύστερα από επεισόδιο, που δημιουργήθηκε χθες βράδυ στο περιφερειακό συμβούλιο με αφορμή τη συζήτηση για τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου Καλαμάτας.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μαλαπάνης σημείωσε: «Παραιτήθηκα γιατί πρέπει να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου. Νομίζω ότι ο περιφερειάρχης μεθοδευμένα
κινήθηκε, προκειμένου να με οδηγήσει σε παραίτηση».

Ο παραιτηθείς αντιπεριφερειάρχης είπε ότι σαφώς θα ενημερώσει το ΠΑΣΟΚ, αν και όπως ανέφερε, έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους του Κινήματος.

«Δεν νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ασχοληθεί πλέον με το θέμα, που αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον τρόπο λειτουργία της», είπε.

Η παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη έγινε δεκτή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται: «Ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε τον κ. Μαλαπάνη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους».
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .