Κυριακή, Ιουλίου 10

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ: Γιατί δεν γίνεται ο διαχειριστικός έλεγχος;

Καλά συνεδρίασαν στον πεζόδρομο τα μέλη της Διαχειριστικής, αληθεύει, όμως, ότι ο πρόεδρος Κώστας Αντζουλάτος έχει ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο στο BIC, στο Κέντρο Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Νοτιοδυτικής Ελλάδος και στο Ηλεκτρονικό Κέντρο Εμπορίου; Μήπως πολλά κρύβονται πίσω από
αυτήν την ενέργεια του κ. Αντζουλάτου και κάποιοι θέλουν να τον «φάνε»; Ποιοι προΐστανται σε αυτούς τους φορείς; Αυτοί που φώναζαν (προ ημερών) στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το κτίριο του Επιμελητηρίου: Στο BIC είναι πρόεδρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Άγγελος Αγγελόπουλος, στο Κέντρο Στήριξης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσικριτζής και στο ΗΚΕ ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Τρύφων Φωτόπουλος.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .