Τετάρτη, Ιουλίου 13

Διακοπές τέλος για τον Γρηγόρη!



Διακοπές τέλος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του όχι για εξορμήσεος διασκέδασης, αλλά δουλειάς. Ο "Αρνι" ξεκινάει μέσα στον Ιούλιο τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής "Ομορφος Κόσμοs", επιστρέφοντας δυναμικά με μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του και τα οδοιπορικά
που αγαπήσαμε...
Σύμφωνα με το concept της εκπιομπής, ο Γρηγόρης θα επισκεφθεί μικρές κοινότητες και χωριά όπου μπορεί οι πολυτέλειες να είναι περιορισμένες, αλλά είναι ένας πιο απλός και... όμορφος κόσμος. Μαζί με τους κατοίκοις θα περάσει ήθη και έθιμα που δεν γνωρίζουμε, ενώ θα τους δώσει την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Επιθυμία του είναι, σύμφωνα με την Espresso, να ολοκληρώσει τα γυρίσματα τουλάχιστον πέντε εκπομπών προκειμένου να υπάρχει άφθονο υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .