Με βάση τους αφγανικούς νόμους το δικαστήριο την έκρινε «ένοχη» και της υπέβαλε την εξής απίστευτη πρόταση: Ή παντρέψου τον βιαστή σου ή κάτσε 12 χρόνια φυλακή!
Η γυναίκα που βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της έχει τώρα στην αγκαλιά της και το μωρό του βιαστή της…
Η Γκιουλνάζ όσο και αν είπε πως αντιστάθηκε για να μην την βιάσει, την έριξαν στην φυλακή με την κατηγορία της πορνείας και τώρα περιμένει να τελειώσει η ποινή της
έχοντας και στην αγκαλιά της το μωρό του βιαστή της. Η ανατριχιαστική πρόταση που έκαναν προς την νέα γυναίκα είναι πως αν παντρευτεί τον βιαστή της θα απελευθερωθεί. Η Γκιουλνάζ λέει πως καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, θα αποδεχτεί αυτήν τη πρόταση και έτσι θα βγει από την φυλακή.
Η Γκιουλνάζ λέει πως μετά τη αποκάλυψη του βιασμού της, το περιβάλλον της δεν την στήριξε και ότι αισθάνεται τυχερή καθώς έτσι της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γκιουλνάζ αναφέρει πως στην πατρίδα της πολλές γυναίκες-θύματα βιασμών δολοφονήθηκαν διότι «σπίλωσαν τις κοινωνικές αξίες» ενώ η ίδια παντρευόμενη με τον βιαστή της διασώζει την τιμή της και θα μπορέσει έτσι και το παιδί της να έχει μια οικογένεια.
Η κατάσταση αυτή προκάλεσε διεθνείς αντιδράσεις.
ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .