Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

ΚΚΕ: «Οχι» στην προστασία του ευρώ και της ΕΕ

ΚΚΕ: «Οχι» στην προστασία του ευρώ και της ΕΕ
«Είναι ολοφάνερο πια ότι η κρίση οφείλεται στα συσσωρευμένα κεφάλαια των μονοπωλίων και ότι η ΕΕ, η λυκοσυμμαχία τους, δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά χωρίς να γεννά βαρβαρότητα για τους λαούς και ανισομετρία στο εσωτερικό της», παρατηρεί το ΚΚΕ σχετικά με τις διαστάσεις που παίρνει πλέον η κρίση χρέους στην ευρωζώνη.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «συνολικά οι εξελίξεις στην ΕΕ αποδεικνύουν ότι αυτά που έλεγαν και λένε τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της
ευρωλαγνείας για την κρίση και την ΕΕ είναι εντελώς ανυπόστατα και κρύβουν την αλήθεια από τους λαούς».
Το Κομμουνιστικό Κόμμα υποστηρίζει ότι «είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα ο λαός να απορρίψει τις επικίνδυνες πια αυταπάτες, να πει όχι στις θυσίες για την κερδοφορία και την προστασία του ευρώ και της ΕΕ, να αντεπιτεθεί για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις δικές του ανάγκες»..tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .