Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

«Κι όμως θα παίρναμε τη δόση χωρίς επιστολή»!


Η πληροφορία από τις Βρυξέλλες δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και διασταυρώνεται από τους περισσότερους έλληνες ευρωβουλευτές.
Σύμφωνα με αυτήν κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΕ (σς είναι κοινοτικός επίτροπος) ανέφερε σε πηγαδάκι αργά εχθές το απόγευμα ότι η Μέρκελ είχε αποφασίσει να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης μετά το φιάσκο της Γερμανίας με τη δημοπρασία των δεκαετών
ομολόγων.
Σύμφωνα με τον επίτροπο «αν οι Γερμανοί δεν ενέκριναν τα λεφτά θα αντιμετώπιζαν οι ίδιοι πρόβλημα αφού η Ελλάδα θα κήρυσσε στάση πληρωμών και η θέση της Γερμανίας θα επιδεινωνόταν περαιτέρω απέναντι στις αγορές, όπως ήδη φάνηκε από την αδυναμία της να δανειστεί τα 6 δις ευρώ που ζήτησε.
Άρα λοιπόν ο Σαμαράς έπρεπε να επιμείνει μέχρι τέλους».
Δ.Γ.
.parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. diavase giati

    ...............

    http://www.triklopodia.com/2011/11/i-germania-pou-antitassetai-stin.html

    Η Γερμανία, που αντιτάσσεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αγοράζει το κυρίαρχο χρέος της . Του HEIL GAP (or mind the GAP) Δείτε το !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .