Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

Ο Γιώργος τη κάνει σιγά-σιγά ...φεύγει για την Αμέρικα την πατρίδα του


Την ιστορική απόφαση να ανοίξει ο ίδιος το δρόμο της αποχώρησής του από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου. Το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει δεν είναι ακόμα γνωστό καθώς θα το ετοιμάσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συναντήσεις που είχε με κορυφαία στελέχη του κινήματος την Παρασκευή ο κ. Παπανδρέου φάνηκε αποφασισμένος να δρομολογήσει άμεσα τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .