Εντυπωσιάζει πραγματικά πώς μεταστράφηκε η συμπεριφορά του Έλληνα, άμα τη αναλήψει της εξουσίας από το δωσίλογο.
Επί Καραμανλή οι Αθηναίοι, με εξαίρεση πάντα τη δεξιά εν συνόλω, καίγεται τα πάντα, «να φύγει ο Καραμανλής, αυτές είναι αυξήσεις πείνας
Τώρα που είναι οι αγρότες, πού είναι οι συνδικαλιστές, πού είναι οι αναρχικοί; Τώρα γιατί οι δικαστικοί κρίνουν τα σχέδια φτώχειας και εξαθλίωσης του λαού,
ως συνταγματικά, ενώ επί Καραμανλή και για ένα ευρώ, που σου χρωστούσε το κράτος, να προσέφευγες στο συμβούλιο επικρατείας σε δικαίωναν!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Μάνος από Κοζάνη στο olympia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .