Μαχαίρι μέχρι και στις δαπάνες πολεμοφοδιων βάζει ο στρατός για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα!
Ο Δημ. Αβραμόπουλος υπέγραψε άλλη μια απόφαση, που αφορά την ανακατανομή πιστώσεων του προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα κονδύλι 8,44 εκατ. ευρώ στο ΓΕΣ.Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση, η ανακατανομή των πιστώσεων γίνεται προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του στρατού για να καλύψει «ανελαστικές λειτουργικές ανάγκες για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος», αλλά και για να ξοφλήσει τα χρωστούμενα σε μεταφορικές εταιρείες.
Οι λογαριασμοί ρεύματος φτάνουν τα 4,66 εκατ. ευρώ, ενώ οι δαπάνες μεταφοράς «εφέδρων αξιωματικών, δοκίμων και οπλιτών» είναι άλλα 3,78 εκατ. ευρώ.
Onalert
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .