Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21

«Μην έλθεις για Χριστούγεννα στη Λάρισα!»

«Μην έλθεις για Χριστούγεννα στη Λάρισα!»
Πάνω από δύο μήνες έχει να πατήσει το πόδι του στην εκλογική του περιοχή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης ο οποίος θεωρείται πλέον καμένο χαρτί από τους συμπατριώτες του μετά την φορολογική επιδρομή που εις βάρος τους έχει συντονίσει.
Ήδη ομάδα αγροτο-συνδικαλιστών που παραδοσιακά τον στήριζαν του διεμήνυσαν να μην πατήσει τα Χριστούγεννα στην περιοχή, ενώ το γεγονός πως ο κ. Σαχινίδης αδυνατεί
να κλείσει προύπολογισμό έχει γίνει το τοπικό ανέκδοτο. Πάντως σκέψεις του υπουργού υπάρχουν ακόμα και για να μην κατέβει ως υποψήφιος καθώς βλέπει πως θα «τσαλακωθεί» άσχημα.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .