Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29

ΔΗΜ.ΑΡ. για Εφραίμ: «Ασκούνται απαράδεκτες πιέσεις στη Δικαιοσύνη»



Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, η Δημοκρατική Αριστερά κάνει λόγο για «απαράδεκτες πιέσεις που ασκούνται στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Είναι απαράδεκτες οι πιέσεις που ασκούνται στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία ανεμπόδιστα
πρέπει να ασκεί το έργο της. Η ατιμωρησία και άλλων υπαιτίων του σκανδάλου του Βατοπεδίου, που προέκυψε από το επίσης απαράδεκτο πολιτικό-νομικό πλαίσιο, δεν δικαιολογεί συμψηφισμούς και μεροληψίες.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .