Ο μέγιστος των μεγίστων, στις πολιτικές κωλοτούμπες, Γιώργος Καρατζαφέρης μεγαλούργησε για ακόμη μια φορά. Το βράδυ της Πέμπτης βγήκε στα παράθυρα του ΣΚΑΪ για να υπερασπιστεί αφενός τον μονάκριβό του Εφραίμ και αφετέρου για να… ανακοινώσει τις… προϋποθέσεις που βάζει για να παραμείνει στην κυβέρνηση, όπως είπε.
Και που είναι η είδηση θα αναρωτηθεί κάποιος; Μα στο ότι μέχρι χθες, ο, διάσημος για την συνέπειά του και...την αξιοπιστία του, Καρατζαφέρης, εξύβριζε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την Καθημερινή του κυρίου Αλαφούζου.
Δείτε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης:
Επανέλαβε την άποψή του ότι «πρέπει να υπάρχει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ στις 15 Ιανουαρίου» και πρόσθεσε ότι «διαφορετικά ή η τρόικα δεν πρέπει να έρθει ή το ΠΑΣΟΚ να σοβαρευτεί».
Ο Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι και η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση της και επισήμανε ότι «δεν μπορεί να είναι και μέσα και έξω», ενώ για το ενδεχόμενο να φύγει από την κυβέρνηση, αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι του είπε: «Θα κληθώ να λάβω σοβαρές αποφάσεις».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .