Δευτέρα, Δεκεμβρίου 5

Κατέλαβαν το πολιτικό γραφείο του Μ. Παπαϊωάννου



Κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στην οδό Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα.

Οι καταληψίες μπήκαν στο γραφείο στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας ανήρτησαν ένα πανό με συνθήματα και μισή ώρα αργότερα αποχώρησαν.

Σε προκήρυξη που ανήρτησαν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι  η κατάληψη έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στην κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» Στέλλα Αντωνίου «που παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για συμμετοχή στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, και κατέθεσε αυτές τις μέρες αίτηση αποφυλάκισης».

Στην προκήρυξη ζητούν ακόμη την άμεση αποφυλάκιση των προφυλακισμένων για συμμετοχή τους στην ίδια οργάνωση Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδηκαι Κώστα Σακκά. 
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .