Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Το blog των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ


ΔΕΙΤΕ: Το blog των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ
Για πρώτη φορά εργαζόμενοι σε πολιτικό κόμμα, το οποίο είχε και τα ηνία της χώρας μέχρι πρότινος, δηλώνουν ανοιχτά και….διαδικτυακά ότι είναι απλήρωτοι για μήνες.
Στο blog που δημιούργησαν εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι η Ιπποκράτους δεν έχει πληρώσει μισθούς αλλά και δώρα για τις γιορτές.
«..Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα ..φτωχό.. κόμμα .. με πολύ πλούσια στελέχη…
» γράφουν οι εργαζόμενοι που διευκρινίζουν ότι δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο.
Στην πρώτη ανάρτηση με τίτλο «Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!» οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα. Ο χρόνος σας τελείωσε…».
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.