Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

Δήμος Πηνειού: Το ΔΝΤ απάντησε σε e-mail για την τύχη της ΔΟΥ Γαστούνης!

Δήμος Πηνειού: Το ΔΝΤ απάντησε σε e-mail για την τύχη της ΔΟΥ Γαστούνης!
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Το ΔΝΤ απάντησε στο Δήμο Πηνειού για το θέμα της ΔΟΥ Γαστούνης. Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή είχε στείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικό υπόμνημα ενημερώνοντας το ΔΝΤ για την επιχειρούμενη μεταφορά της Εφορίας στην Αμαλιάδα.
Πέραν των άλλων τόνιζε ότι αυτή επιχειρείται να γίνει με ψεύτικα στοιχεία και δεδομένα ενώ διευκρίνιζε ότι η εν λόγω απόφαση του Υπ. Οικονομικών δεν έχει να κάνει με την περικοπή δαπανών καθώς ο Δήμος Πηνειού προσφέρει ακόμη και κτίριο για τη στέγαση της ΔΟΥ. Χθες το απόγευμα  η
Δημοτική Αρχή έλαβε απαντητική επιστολή από το γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα με σχετικό mail το ΔΝΤ ευχαριστεί το Δήμο Πηνειού για την ενημέρωση και παράλληλα  ενημερώνει  το Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό ότι ήδη το θέμα έχει προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Να σημειώσουμε εξάλλου ότι ερώτηση για τη ΔΟΥ Γαστούνης κατέθεσε χθες στη Βουλή και ο Πρόεδρος του «Αρματος Πολιτων» Γιάννης Δημαράς.
ΠΗΓΗ: protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .