Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

Ένα στα γρήγορα

one_night_stand

Δεν έχεις στη διάθεσή σου πολύ χρόνο για μία ολονυχτία στο κρεβάτι; Μην αγχώνεσαι.

Ερευνες δείχνουν ότι και σε εκείνη αρέσει το γρήγορο (μεταξύ τριών και δεκατριών λεπτών, για την ακρίβεια), «απαγορευμένο» και παθιασμένο σεξ. Ο παρακάτω οδηγός σε ξεναγεί στους καταλληλότερους τόπους και τρόπους

για μία σύντομη συνάντηση κορυφής.Τέτοιες ώρες που νιώθει ευάλωτη, η φωνή σου απέχει ελάχιστα από τη φωνή της συνείδησής της. Πρόσεξε πολύ τι θα της πεις και με ποιον τρόπο θα το πεις. 
 Στο γραφείο
Να το κάνω; Πίστευες πραγματικά ότι δεν ήταν παρά ένα αθώο φλερτ; Ενα «γρήγορο» με μία συνάδελφο στο χώρο εργασίας σας θα απογειώσει την ερωτική σου καριέρα. Μπορεί να γίνει στις σκάλες για τις αποθήκες, στις γυναικείες τουαλέτες ή πάνω στο γραφείο του αφεντικού. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αυτή η ερεθιστική αίσθηση του απαγορευμένου, τόσο ψυχολογικά (περνάς το νοητό όριο των κοινωνικών ρόλων που έχει στο μυαλό της) όσο και κυριολεκτικά (ρώτα το HR). «Το γεγονός ότι ρισκάρεις να χάσεις τη δουλειά σου ή να βρεθείς σε δύσκολη θέση, αν σας πιάσουν στα πράσα, την κάνουν να νιώθει ποθητή» λέει η Pam Spurr, συγγραφέας του Fabulous Foreplay: The Sex Doctor's Guide to Teasing and Pleasing your Lover (JR Books).
Τι κερδίζεις εσύ; «Υπάρχει μια επείγουσα αίσθηση» λέει η Spurr «η οποία τροφοδοτεί το αρχέγονο  ένστικτό σου να κινηθείς γρήγορα για το σκοπό σου - το σώμα σου ανταποκρίνεται πιο γρήγορα και θα βιώσεις μια υπέρτατη αίσθηση σεξουαλικής ανταπόκρισης». Φυσικά θα βιώσεις και την υπέρτατη αίσθηση του να σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, έτσι και σε πιάσουν στα πράσα, οπότε το συγκεκριμένο «γρήγορο» φρόντισε να το κάνεις πραγματικά γρήγορα.
Εχε το νου σου... Στο αφεντικό. «Ρίξε μια ματιά στη σύμβασή σου πριν αρχίσεις τις αμαρτωλές συναναστροφές με τις συναδέλφους σου. Ορισμένες εταιρείες έχουν συγκεκριμένη πολιτική ως προς στις  κοινωνικές σχέσεις  μεταξύ των μελών του προσωπικού» λέει η Spurr. Αν σε πιάσει το εσωτερικό κύκλωμα καμερών της εταιρείας, μπορεί και να πάρεις πόδι.

Στο μπάνιο
Να το κάνω; Το σεξ στο μπάνιο συνδυάζει πολλά και συμφέρει. «Πού αλλού θα δεις τα κορμιά σας να γλιστράνε το ένα πάνω στο άλλο μες στους αφρούς κι όταν η ερωτική φρενίτιδα τελειώσει και βγείτε από κει λίγα λεπτά αργότερα να νιώθετε πιο φρέσκοι και καθαροί απ' όταν ξεκινήσατε;» λέει η Spurr. «Η αίσθηση της τριβής στο υγρό δέρμα θα την ξετρελάνει κι αν παίξεις λίγο με το κρύο και το ζεστό νερό, θα ξυπνήσεις όλες τις νευρικές απολήξεις της. Αυτό θα κάνει κάθε άγγιγμα να είναι ακόμα πιο έντονο κι έτσι θα θέλει να επαναλαμβάνει αυτήν την εμπειρία όσο συχνά θες κι εσύ».
Τι κερδίζεις εσύ; Συνήθως, στο μπάνιο υπάρχουν πολλοί καθρέφτες και γυαλιστερές επιφάνειες. Βλέποντας το είδωλό σας στον καθρέφτη θα αποκτήσεις μία άλλη προοπτική: σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Συμπεριφορικής Νευροεπιστήμης, η σεξουαλική σου ανταπόκριση θα είναι μεγαλύτερη, καθώς βελτιώνεται η οπτική τής δράσης. Διάλεξε έναν καθρέφτη και πάρε την από πίσω με τα χέρια σου στο στήθος της.
Εχε το νου σου... Στα βραχυκυκλώματα. Αν έχεις σκοπό να εμπλουτίσεις την εμπειρία με κάποιο sex-toy (και δεν εννοούμε την ηλεκτρική της οδοντόβουρτσα), πρόσεξε μην έρθει σε επαφή το νερό με τις μπαταρίες. Μπορείς πάντα να έχεις προνοήσει αγοράζοντας κάποιο αδιάβροχο παιχνιδάκι.

www.menshealth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .