Για τις 14 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος κατηγορείται για μη καταβολή χρεών προς τοπ δημόσιο.
Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινική διαδικασία σε βάρος του κ. Φυντανίδη μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του, το οποίο με τις προσαύξησεις φτάνει τα 135.000 ευρώ.Μάλιστα, ο κ. Φυντανίδης ισχυρίστηκε ότι την ημέρα που συνελήφθη την ίδια ημέρα είχε υποβάλει στη ΔΟΥ Ψυχικού αίτηση για υπαγωγή στη διαδικασία ρύθμιση και είχε ήδη καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ που αποτελούσε την πρώτη δόση.
Αναφορικά με το που βρήκε τα χρήματα για την πρώτη δόση, δήλωσε ότι του τα έδωσαν φίλοι του, καθώς ο ίδιος δηλώνει άνεργος τα τελευταία τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος του δημοσιογράφου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι ο εντολέας του συνελήφθη την ημέρα που είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει την προεδρία της ΕΡΤ.
.newsit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .