Τετάρτη, Ιανουαρίου 25

Πόσα κομματόσκυλα έχει μέσα το κτήριο της ΔΕΗ ΚΗΦΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ;;


Στην οδό Δυρραχίου 89 και Κηφισού στα Σεπόλια στεγάζεται υπηρεσία της ΔΕΗ/ Διεύθυνση Νέων Έργων Μεταφοράς
Να μας πουν πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται εκεί μέσα σ'αυτό το τεράστιο και αχανές κτήριο της ΔΕΗ και τι έργο προσφέρουν . Τα γραφεία αμέτρητα με διαδρόμους ατελείωτους   και  άγνωστος ο αριθμός υπαλλήλων. Πόσα  παράσιτα κομματόσκυλα την έχουν αράξει εκεί  και τρώνε με σαράντα μασέλες .Σίγουρα  κάποιοι εκεί χρειάζονται, αλλά πόσοι είναι αυτοί
που παράγουν έργο να μας  πουν, και πόσοι είναι αραχτοί και παίρνουν τεράστιους μισθούς.  Γιατι οι κοπρίτες εκεί μέσα είναι αμέτρητοι. Και ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες  η επιγραφή του κτηρίου  έγραφε  μόνο ΔΕΗ ,ξαφνικά  έβαλαν και μια πρόσθετη πινακίδα έξω στο μπουρδέλο τους με τα αρχικά ΑΔΜΗΕ.ως φαίνεται για να μη διώξουν τα πράσινα κομματόσκυλα με εφεδρείες,άλλαξαν ονομασία κτηρίου και υπηρεσία . Βλέπετε ελίσσονται σαν τους χαμαιλέοντες τα πράσινα σκουλήκια για να παραμείνουν και να ρουφούν το αίμα του κοσμάκι.
Ως Έλληνας φορολογούμενος πολίτης έχω το δικαίωμα να μάθω  πόσοι χαραμοφάηδες είναι εκεί μέσα, και τι έργο παράγουν . Να απαντήσει κάποιος υπεύθυνος για να μάθει και ο ελληνικός λαός. Και επιτέλους πόσα κρυφά τέτοια παραμάγαζα έχει ανοίξει το Πασόκ όλα αυτά τα χρόνια για να βολέψει πρασινοσαλίγκαρους, για να τους ταΐζουμε. Περιμένουμε από κάποιον υπεύθυνο να μας πει πόσα κομματόσκυλα είναι μέσα, και τι έργο παράγουν !  Έτσι για να γνωρίζει κι ο Έλληνας που πάνε  οι κρατήσεις και τα χαράτσια που του παίρνουν οι ληστοσυμμορίες που μας κυβερνούν τόσα  χρόνια. Περιμένουμε να μας απαντήσουν !

Αναγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .