Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

Πρώτοι στη σειρά για προσλήψεις οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008 και ΑΜΕΑ


Πρώτοι στη σειρά για προσλήψεις οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008 και ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, λέει ο υπουργός Δ.ΡέππαςΣχόλιο στήλης: Καλά υπάρχουν ακόμα παιδιά αναπήρων θυμάτων και Εθνικής Αντίστασης; Γιατί τα παιδιά αυτών τώρα είναι 50 χρονών και άνω, πλάκα μας κάνουν; Εκτός κι αν λένε για την Αντίσταση της σημερινής χούντας , γιατί αν είναι έτσι, τότε πάω πάσο.
Προσπάθειες σταδιακής απορρόφησης των επιτυχόντων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Πολύτεκνων, τέκνων αναπήρων και θυμάτων πολέμου, και Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008 ανακοίνωσε ότι καταβάλλει   το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σημειώνοντας ότι από τον
χρόνο διενέργειας του, δεν έχει προσληφθεί κανείς από τους επιτυχόντες των προστατευομένων κατηγοριών σύμφωνα με το νόμο 2643/1998.
Tο θέμα τους τέθηκε και στους εκπροσώπους της τρόικας από τους κ.κ.  Δημήτρη Ρέππα και τον   Ντίνο Ρόβλια, ενώ ήδη  έχει εκδοθεί απόφαση κατανομής του 50% των άμεσα και έμμεσα ΑΜΕΑ με βάση τη μοριοδότησή τους για τις προσλήψεις του 2012, και θα προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών και η κατανομή του 50% των υπόλοιπων προστατευόμενων κατηγοριών, μεταξύ των οποίων οι πολύτεκνοι, οι οποίοι είναι ενήμεροι για το θέμα.
Ειδικότερα το σύνολο των κατηγοριών αυτών που αναμένεται να διοριστούν θα αποτελεί περίπου το 10% του συνόλου που πρόκειται να προσληφθούν στο Δημόσιο το 2012, αφαιρουμένων των ανελαστικών υποχρεώσεων διορισμού (απόφοιτους σχολών, κ.λπ.).
: eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .