Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

Κατάντησε νούμερο το κόμμα ο Παπανδρέου μ'αυτούς που μάζεψε γύρω του!!


Τα νούμερα του… Παπανδρέου


Δ. Κ.
Η εμφάνιση του υπουργού Υγείας στο χώρο του καφενείου και του εντευκτηρίου της Βουλής προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους βουλευτές του κόμματος.

Κάποιοι έτρεξαν να συγχαρούν τον υπουργό για την κίνησή του να στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην κούρσα της διαδοχής, ενώ κάποιοι άλλοι εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον, τόσο του Ανδρέα Λοβέρδου, όσο και της «αυλής» του Γιώργου Παπανδρέου.


Στο κεντρικό τραπέζι του καφενείου κάθονταν ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Ντόλιος, ο βουλευτής Δημήτρης Βαρβαρίγος, ο βουλευτής Μιχάλης Μπαντούλας και, λίγο αργότερα, και ο βουλευτής Σάββας Εμινίδης.

«Πέρασε ο Λοβέρδος από δω; Του δώσατε συγχαρητήρια;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την εξής αφοπλιστική απάντηση.

«Γιατί να του δώσουμε συγχαρητήρια; Τι έκανε; Ήρθε, μας χαιρέτησε ο άνθρωπος, και ως εκεί. Τίποτα περισσότερο…».

«Μα με την κίνησή του εκτόνωσε την κατάσταση και ίσως έσωσε και το κόμμα» συνέχισε να τσιγκλάει την παρέα ο ρεπόρτερ.

Ο ίδιος βουλευτής λοιπόν, μη μπορώντας άλλο, ξεσπάθωσε σούρνοντας τα εξ αμάξης στο συρφετό Παπανδρέου.

«Ο Παπανδρέου, αν ήθελε, θα το είχε σώσει το κόμμα και θα το είχε γλιτώσει από τη διάσπαση. Φτάνει να έκανε μια κίνηση. Αλλά μάζεψε γύρω του όλα τα νούμερα. Του τα λέγαμε και δεν μας άκουγε. Που είναι τώρα όλοι αυτοί; Τον παράτησαν και τον βρίζουν κιόλας. Πού είναι οι ευεργετηθέντες, τους βλέπετε πουθενά; Αλλά εκείνος επιμένει να τους αποκαθιστά κιόλας. Τους έχει αποκαταστήσει όλους κι ας τον βρίζουν» είπε οργισμένα ο βουλευτής.
.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .