Κυριακή, Φεβρουαρίου 12

«Ο αγώνας πλέον δίνεται στους δρόμους»



«Ο αρχηγός της αξιωματικής συμπολίτευσης, ο πρώην Πρωθυπουργός και ο δοτός ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, έφθασαν στο αίσχιστο σημείο της φαιδρότητας», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται τελευταία στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

«Απροκάλυπτα εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό "για το γάλα των παιδιών του". Καλώ όλους τους Έλληνες σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις και μαζική
συμμετοχή εναντίον των εκβιαστών και των τοκογλύφων μέχρι την πτώση της κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών. Ο αγώνας πλέον δίνεται στους δρόμους και τις πλατείες», πρόσθεσε ο κ. Δημαράς.

Επιμέλεια: Πάνος Πικραμένος
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .