Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα παραπάνω ενημερώθηκαν οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά την κοινή συνεδρίαση των Κ.Τ.Ε. Εργασίας
και Υγείας επί του εφαρμοστικού νόμου.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές ενημερώθηκαν ότι η περιστολή των δαπανών από την πλευρά του Υπουργείου Εργασίας (φάρμακο, ασφαλιστικά ταμεία, πλαστές συντάξεις), τελικά, απέτρεψε περαιτέρω μείωση των συντάξεων κατά 25%.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
.zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .