Πέμπτη, Φεβρουαρίου 9

ΠΑΣΟΚ: Δυσβάστακτα τα νέα μέτρα ...και ποιος μας τα έφερε;


Την εκτίμηση ότι το νέο μνημόνιο θα επιφέρει μέτρα δυσβάστακτα για τους Έλληνες πολίτες εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τη συζήτηση επί του 50σέλιδου κειμένου του νέου μνημονίου.
Τα στελέχη περιορίστηκαν σε τεχνικές και πολιτικές παρατηρήσεις, ενώ όπως όλα δείχνουν ο κ. Παπανδρέου επέλεξα να λάβει μόνος του την τελική απόφαση.

Η συζήτηση επί του νέου μνημονίου ολοκληρώθηκε
στις 12:30.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο μνημόνιο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει μείωση κατά 15% μεσοσταθμικά στις επικουρικές αλλά πιάνει και ορισμένες κύριες συντάξεις κυρίως στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ. Ο κατώτατος μισθός μειώνεται κατά 22%.

Επίσης, ζητείται άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ και 15.000 απολύσεις στον δημόσιο τομέα εντός του 2012.
.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .