Σάββατο, Φεβρουαρίου 18

SOS ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ

γράφει ο Κωνσταντίνος Βλαχοδήμος

Μέσα στην καταιγίδα μηνυμάτων που και εσείς παίρνεις από καιρό τώρα από τα δικά σας ΜΜΕ και τις φωνές που σιγά σιγά αρθρώνονται από τους δικούς σας ανθρώπους του πνεύματος που εκφράζουν την αγωνία τους για το τι συμβαίνει στην κοινωνία μου και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις και στην δική σας σκέφτηκα να... σου στείλω αυτό
το μήνυμα κινδύνου. Αυτό πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της ελπίζοντος ότι χάρις στα νέα μέσα επικοινωνιών που ξεπερνούν τα σύνορα κρατών θα σε φτάσει και θα ακουμπήσει την ψυχή σου.
Λίγο πολύ δεν σου είμαι άγνωστος και επομένως δεν χρειάζεται να συστηθούμε. Έρχεσαι συχνά για διακοπές από τα παλιά καλά χρόνια που εμείς ζούσαμε υπερήφανοι σε μια ωραία, απλή και φτωχή πατρίδα. Και μας ζήλευες για την τύχη μας γιατί παρόλο που το βιοτικό σου επίπεδο ήταν πολύ ανώτερο, ήταν ανάλογο να αντιμετωπίσει τη ζωή σε ένα φυσικό περιβάλλον πολύ ποιο δύσκολο. Άλλωστε, λες σε κύματα, σου στέλνουμε τους αρίστους μας που με την παρουσία τους σου θυμίζουνε ότι υπάρχουμε και σε περιμένουμε όταν μπορείς να ξανάρθεις. Οι σχέσεις δίνουν σε όλους μας ευχάριστες εμπειρίες αφού έχουμε τόσα κοινά στις αξίες μας, την ιστορίας μας και τόσα άλλα που έχουν σχέση με τον άνθρωπο.
Μέσα σε τρία χρόνια εξαιρετικής έντασης και τρομακτικής υποβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μου διακρίνω την σοβαρότητα της κρίσης στην κοινωνία και προσπαθώ μέσα από ΜΜΕ που ελέγχονται από ένα φαύλο κατεστημένο να εκτιμήσω το μέγεθος της δικής μου ενοχής στην δημιουργία της αλλά και τρόπους επανάκαμψης. Υπομένω, δουλεύω σκληρά φοβάμαι για το μέλλον και κρατάω με τα δόντια την νεολαία μας να μην εκραγεί καθώς τα καλλίτερα στελέχη της χάνονται για πάντα στην ξενιτειά.
Ανησυχώ πάρα πολύ, είμαι σε απόγνωση από αυτήν την κατάσταση. Νομίζω ότι το μέλλον της κοινωνίας μου ορίζεται και θα ορίζεται για πολύ από το κομματικό δικτατορικό κατεστημένο με τις οθωμανικές δομές του που μας κορόιδεψε, μας καταλήστεψε και μας έφερε μέχρι εδώ. Δυστυχώς οι δικές σας ηγεσίες, παρόλο που πλέον γνωρίζουν την πραγματικότητα, διαλέγουν μόνο την πεπατημένη και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται την τύχη μας αλλά και την τύχη των παιδιών μας, που ξέρετε ότι δεν είναι αλλιώτικα από τα δικά σας, με αυτό το κατεστημένο.
Αισθάνομαι ότι στην κοινωνία μας δεν έχει απομείνει κανένα άλλο στήριγμα πλέον παρά εσείς οι άλλοι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας που θα πρέπει να σημάνετε συναγερμό πριν είναι πολύ αργά για όλους μας για την άμεσα επερχόμενη καταστροφή δέκα εκατομμυρίων συμπατριωτών σας για τον λόφο των δισεκατομμυρίων Ευρώ που η μαφία του διεθνούς χρηματοοικονομικού συστήματος φρόντισε να συσσωρευτεί στην πλάτη ενός ανώριμου και αδύναμου μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να χρησιμοποιήσει την λαταστροφή του σαν απειλή για όλους σας,
Αυτό το σήμα κινδύνου σας καλεί να μας βοηθήσετε να συνεννοηθούμε με τις ηγεσίας σας σαν λαός έξω από το απαξιωμένο πολιτικό μας κατεστημένο για να ανορθώσουμε την κοινωνία μας που είναι μέλος της δικής σας.
Ένας Έλληνας πολίτης


http://www.diplomatikoperiskopio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .