Τραβάει τα μαλλιά του απαρηγόρητος ο
Μπουμπούκος μιας και σε 10 μέρες το κόμμα του τρελλαντώνη θα βρίσκεται
κάτω και απο το Λάος.
Αναλυτικά απο την δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής προκύπτουν τα εξής:....
Αναλυτικά απο την δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής προκύπτουν τα εξής:....
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ:
1. ΝΔ: 15,6%
2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 9,9%
3. ΠΑΣΟΚ: 9%
4. ΚΚΕ: 7,7%
5. ΣΥΡΙΖΑ: 7%
6. ΛΑΟΣ: 4,5%
7. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,1%
8. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 2,1%
9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 1,8%
10. ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: 1,1%
11. ΑΛΛΑ: 4,2%
ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ/ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ/ΑΠΟΧΗ: 35%
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ: (Χωρίς τα Άκυρα/Λευκά/Αναποφάσιστοι/Αποχή)
1. ΝΔ: 24%
2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 15,2%
3. ΠΑΣΟΚ: 13,9%
4. ΚΚΕ: 11,9%
5. ΣΥΡΙΖΑ: 10,7%
6. ΛΑΟΣ: 6,9%
7. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,3%
8. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 3,2%
9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 2,8%
10. ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: 1,7%
11. ΑΛΛΑ: 6,4%
Τρία συμπεράσματα:......
α. Η ΝΔ είναι σε ελεύθερη πτώση. Πριν 10 ημέρες είχε 30%, την προηγούμενη Τρίτη 27% και πλέον 24% (όλα αυτά με αναγωγή). Χάνει 3 μονάδες κάθε 3 ημέρες! Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς τότε αναμένεται να φτάσει ποσοστά ΠΑΣΟΚ πολύ σύντομα.
β. Θα κρίνουν πάρα πολλά όσοι σκέφτονται αν θα πάνε να ψηφίσουν ή αν θα το ρίξουν στο λευκό/άκυρο καθώς με την ψήφο τους μπορούν να αλλάξουν τα πάντα!
γ. Στις δημοσκοπήσεις ακόμη δεν προσμετράται το επερχόμενο κόμμα του Π. Καμμένου που σύμφωνα με κρυφές μετρήσεις πιάνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά και αναμένεται να κερδίσει αρκετές μονάδες απο το κόμμα της Ν.Δ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/16_7786.html
http://ventetta.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .