Παρασκευή, Μαρτίου 30

Θέλετε εκλογές;


Είναι ολοφάνερο από την τρομολαγνεία των καθεστωτικών ΜΜΕ -και την διαρκή ενασχόλησή τους με τους μετανάστες και την εγκληματικότητα- πως έχει πέσει γραμμή, μπας και καταφέρουν να σηκώσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των  εκλογών.
Επειδή, όμως, οι εκλογές δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμα -και δεν πρόκειται να προκηρυχθούν αν η πολιτική και επιχειρηματική ελίτ δεν είναι βέβαιη για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα επιτρέπει κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας
και ΠΑΣΟΚ-, θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα.
Όταν σας ρωτούν σε δημοσκόπηση τι θα ψηφίσετε, να απαντάτε πως θα ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία, ή πως θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, για να γίνουν εκλογές.
 Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .