Τρίτη, Απριλίου 3

Δημοσκόπηση-σοκ: Ισοπαλία ΠΑΣΟΚ 12,2% με ΝΔ 12,7% - Τρίτος ο Καμμένος με 8%


Μεγάλη αίσθηση δημιουργεί μια συνδρομητική πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου του 2012 σε δείγμα 1200 ατόμων και τα ευρήματά της είναι εντυπωσιακά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, που αποκαλύπτει το iefimerida.gr, τα κόμματα χωρίς αναγωγή συγκεντρώνουν:

Νέα Δημοκρατία: 12,7%
ΠΑΣΟΚ: 12,2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 8%
ΔΗΜ.ΑΡ.: 7,8%
ΚΚΕ: 7,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,6%
Χρυσή Αυγή: 3,8%
ΛΑΟΣ: 2,1%
Οικολόγοι: 2,1%
ΔΗ.ΣΥ: 1,3%
Άλλο κόμμα: 3,8%
Ακυρα/Λευκά: 8,9%
Δεν ψηφίζω: 12%
ΔΞ/ΔΑ: 11,4%

Μετά την αναγωγή των ποσοστών προκύπτει ότι στην επόμενη Βουλή θα έμπαιναν εννέα κόμματα. Συγκεκριμένα:
Νέα Δημοκρατία: 18,8%,
ΠΑΣΟΚ: 18%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 11,8%,
ΔΗΜ.ΑΡ.: 11,5%,
ΚΚΕ: 10,7%,
ΣΥΡΙΖΑ: 9,7%,
Χρυσή Αυγή: 5,6%,
ΛΑΟΣ: 3,2%,
Οικολόγοι: 3,1%,
ΔΗ.ΣΥ.: 1,9%
Άλλο κόμμα: 5,7%

1 σχόλια:

Επειδή πιστεύουμε ότι ποτέ δέν είναι αργά , συνδεθείτε στόν παρακάτω σύνδεσμο καί προτού κριτικάρετε ώς παντογνώστες, αλλά μέ αίσθημα ευθύνης καί αυτοκριτικής δείτε τά βίντεο, τα έγγραφα καί μετά κρίνετε.
Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν νά απαξιώσουν τον μεγαλύτερο Ηγέτη που έβγαλέ ή χώρα από την μεταπολίτευση άς τους απαξιώσουμε εμείς και
Φίλες και φίλοι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για νά σταματήσουμε όλα αυτά πού οί (φίλοι) μας αμερικάνοι και Ευρωπαίοι μας οδηγούν, κ. Σαμαρά είστε πολύ λίγος, δυστυχώς πάρα πολύ λίγος, μαζί σού πάρε και αυτό το λαμόγιο πού νομίζει ότι είναι Καίσαρας,
Ελάτε όλοι μαζί νά ξαναφέρουμε τον Έλληνα Πούτιν, ελάτε όλοι μαζί νά κάνουμε την Ελλάδα πρώτη δύναμή στον κόσμο. Για τους αντιδραστικούς προτείνω νά δούνε τά βίντεο και νά διαβάσουν τά έγγραφα, ή πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη, ή πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όλοι μαζί αδέλφια για το καλό το δικό μας αλλά και των παιδιών μας χρειαζόμαστε ένα Έλληνα πού νά το λέει ή ψυχή του. Διώξτε τις κομματικές σας πεποιθήσεις και δείτε ποιος μπορεί νά ξανακάνει την Ελλάδα δυνατή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ την λευτεριά αν θέλετε, όπως ό Κολοκοτρώνης, όπως οι πρόγονοι μας .....
δείτε...

http://www.facebook.com/groups/351098021579707/
http://ventetta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .