Τετάρτη, Απριλίου 18

Εδώ και 15 χρόνια γνωρίζαμε τι έκανε ο Ακης! Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος...





Ο Άκης δεν είναι απλά και μόνο ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένας από τους ηγέτες του «Κινήματος» και υποψήφιος αρχηγός του. 


Ταυτόχρονα είναι μία από τις πλέον προκλητικές περιπτώσεις του μεταπολιτευτικού αχταρμά. 


Φυσικά, από την εποχή του ζιβάγκο, κατά την οποία ο Ακης δεν είχε στην τράπεζα ούτε μία δραχμή, κύλησε πολύς χρόνος, για να φτάσουμε σήμερα, να κατέχει 58.000 τετραγωνικά μέτρα ακινήτων σε διάφορες περιοχές! Ούτε εταιρία Real Estate να ήταν!


Ο λαός ήθελε έναν επώνυμο πίσω από τα κάγκελα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου η «αόρατη αρχή» του έκανε το χατίρι. Μία και μόνο προφυλάκιση για την μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος του ελληνικού λαού, όμως, δεν είναι αρκετή!

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού και δεν είχε κατορθώσει να βγει καν βουλευτής. Ποιος; Ο άλλοτε πανίσχυρος Άκης, ο γοητευτικός αριστερός που ζήλεψε την τύχη και την περιουσία των πριγκιπικών οικογενειών. Ο κ. Τσοχατζόπουλος έγινε πάμπλουτος από την πολιτική, όταν εισήλθε σε αυτή ξυπόλητος...

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι ένοχος εδώ και χρόνια στην συνείδηση του ελληνικού λαού, όπως και πολλοί ακόμη πολιτικοί. Μην κοροϊδευόμαστε, όμως, μεταξύ μας. Η προεκλογική περίοδος και η ανάγκη των δύο κομμάτων εξουσίας να αποδείξουν ότι πήραν το μάθημά τους από την κρίση είναι οι αιτίες που οδήγησαν τον Άκη στην φυλακή κι όχι κάποια δήθεν εκστρατεία κάθαρσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα «αθωώσουμε» τον Άκη ή θα του εκφράσουμε την συμπάθειά μας, αλλά από μόνη της η προφυλάκιση του Τσοχατζόπουλου είναι ένα έργο που δεν πείθει.

Ή αλλιώς, δεν είναι μόνο ο Άκης. Κι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Όταν θα υπάρξει πραγματική κάθαρση θα το καταλάβει. Όταν θα δει όλους τους κλέφτες στην φυλακή, όλους τους ανεπάγγελτους της πολιτικής που έγιναν πάμπλουτοι να λογοδοτούν απέναντι σε μία πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, τότε η χώρα αυτή μπορεί και πάλι να αποκτήσει ελπίδα για το αύριο.

Αν λοιπόν ο Τσοχατζόπουλος έχει να καταθέσει γεγονότα που επιρρίπτουν ευθύνες και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα της εποχής ας το κάνει, και η εύνοια του Ελληνικού λαού θα γύρει προς το μέρος του!

Διότι, δεν υπάρχει έστω κι ένας Ελληνας, που να μην έχει σκεφτεί, ότι μέρος αυτών των χρημάτων από τα μαύρα ταμεία των Πολυεθνικών, μπορεί να πήγαινε απ ευθείας στα ταμεία των κομμάτων!

Αλλωστε, ο «στρατηγός» Τσουκάτος, αδυνατούσε να θυμηθεί τις είχε συμβεί με το 1.000.000 και που κατέληξε!!! Διότι 1.000.000 μάρκα ή ευρώ, αποτελούν ψίχουλα για ένα κόμμα εξουσίας! Που να θυμάται κανείς που πήγε το … 1 εκατομμύριο!!! Ετσι δεν είναι;

O Ελληνικός λαός, σήμερα που στην συντριπτική του πλειοψηφία αδυνατεί να εκπληρώσει τις βασικές του ανάγκες διαβίωσης, ενώ ένα τμήμα του αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τις επισιτιστικές του ανάγκες, βλέποντας τον Ακη, να έχει «φτιάξει» ακόμη και τα τρισέγγονα των τρισέγγονων του, δεν μπορεί να χωνέψει, ότι η υπόθεση της κάθαρσης θα σταματήσει εκεί, και οι υπόλοιποι θα την γλυτώσουν!

Κάπου εκεί, οι υπόλοιποι «Τσοχατζόπουλοι» θα καταφέρουν να την γλυτώσουν και θα δώσουν ελπίδα, στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, να μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο, που πολύ φοβούμαι ότι θα είναι πολύ χειρότερο, μιας και θα απαρτίζεται από τους «Τσοχατζόπουλους» που διέφυγαν και κυρίως αυτούς… που ονειρεύονται επί χρόνια να γίνουν … Τσοχατζόπουλοι στην θέση του Τσοχατζόπουλου!

Το γεγονός ότι το σύστημα πυροβολεί έναν «πεθαμένο» και αφήνει δεκάδες άλλους να γυρίζουν ελεύθεροι, είναι πρόκληση. Πρέπει να πληρώσουν όλοι. Όχι μόνο ένας. Η προφυλάκιση του Άκη μοιάζει σαν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι υποψήφιοι για να περάσουν την πύλη του Κορυδαλλού. Πόσο ακόμη θα τους αφήσουμε να γελάνε σε βάρος μας;

Η ... ξεχασμένη δήλωση - βόμβα:


Αλλωστε, δεν έχουν περάσει ούτε τρία χρόνια, από την μέρα που σε τηλεοπτική συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει σε Περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό όπου εργαζόμουν, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και ένας εκ των ιδρυτικών μελών του, ο σημερινός Δήμαρχος Μυτιλήνης, Δημήτριος Βουνάτσος, είχε πει δημόσια στην κάμερα, ότι "όλοι στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζαμε εδώ και ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ χρόνια τι έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος".

Για να μας αφήσει σύξυλους τότε, λέγοντας, ότι "με την δική μου ψήφο δεν έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Σημίτη και συνεπώς μετέπειτα Πρωθυπουργός".

Αλλά βλέπετε, τότε, δεν ήθελε κανείς να ασχοληθεί με την βόμβα που είχε εξαπολύσει τότε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ! Δεν είναι λίγο πράγμα να λες ότι όλα αυτά τα ήξεραν στο κόμμα εδώ και δεκαπέντε χρόνια και να μην συγκινείται ουδείς!!!

Κι όταν λέμε ουδείς εννοούμε ... ουδείς!!!

-----

Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, από το σημείο 05:00 ξεκινά ο Δημήτρης Βουνάτσος τις φοβερές αποκαλύψεις ενώ από το σημείο 05:55 αποκαλεί αρχικλέφτες στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αναφέρεται στον Ακη Τσοχατζόπουλο και αναφέρει ότι στο ΠΑΣΟΚ τα γνώριζαν εδώ και 15 χρόνια:

Δείτε το βίντεο στο: 



http://logioshermes.blogspot.com/2012/04/blog-post_1898.html
http://politika-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .