Παρασκευή, Απριλίου 6

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ

Koυμπάρα και συνεργάτιδα της ανεξάρτητης βουλευτού του Κοινοβουλίου Σοφίας Σακοράφα είναι η κόρη του τραγικού αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα, Έμμι Χριστούλα.
Πρόκειται για μια πολιτικοποιημένη οικογένεια, με έντονα τα στοιχεία της διαπάλης με το σύστημα των πολιτικών που ξεπούλησαν τη χώρα και την έριξαν στα γρανάζια των διεθνών τοκογλύφων.

Η κ. Χριστούλα σαν ακτιβίστρια συμμετέχει σε κοινωνικά κινήματα καθώς και σε ανθρωπιστικές αποστολές. Από το περιβάλλον της οικογένειας αλλά και της βουλευτού διαψεύδονται πληροφορίες από "κοντά" ΜΜΕ και κοντόφθαλμους δημοσιογράφους που έκαναν λόγο για προσέγγιση της Σοφίας Σακοράφα με το ΣΥΡΙΖΑ, μετά την γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος που κάποιοι προσπάθησαν με ανοίκειες ενέργειες να εκμεταλλευτούν για ψηφοθηρία.
Πάντως η πράξη του πατέρα της κ.Χριστούλα εκτός από τραγική ειναι και βαθύτατα πολιτική. Παράγει πολιτική και αυτό οι κυβερνώντες θα το διαπιστώσουν σε λίγες μέρες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το σαθρό πολιτικό σκηνικό έχει ήδη κλονιστεί από την πράξη θυσίας του συνταξιούχου φαρμακοποιού.

Σχόλια 

#9 ΑΓΓΕΛΙΚΗ 05-04-2012 08:57
Δυστυχώς χάθηκε άδικα μια ζωή- για μένα είναι ήρωας!Καλύτερα πεθαμένος είπε ο νεκρός παρά ραγιάς!
ο θεος να τον αναπαύσει
Παράθεση
#8 ΠΑΝΟΣ 04-04-2012 23:44
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ
ΤΗΝ ΗΜΡΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΜΑ

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ
Παράθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .