Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα μείωσης σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πάντως απέφυγε να απαντήσει με συγκεκριμένους αριθμούς στην ερώτηση για το ποιος ορίζεται ως χαμηλόμισθος.
Ο κ. Κουκουλόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΝΔ.
«Δεν υπάρχει βιώσιμη λύση χωρίς πρώτο κόμμα» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε στο μπόνους των 50 εδρών που θα πάρει το πρώτο κόμμα σύμφωνα με το νέο νόμο Παυλόπουλου που ισχύει από τις τωρινές εκλογές.
Πηγη-skai.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .