Δευτέρα, Απριλίου 30

Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ… 1 ΔΙΣ ΔΡΧ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 
Γύρισε το μάτι μας. Υπουργός Οικονομικών όλων των φτωχών Ελλήνων με τραπεζικές καταθέσεις μαμούθ. Πολιτικοί που θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να τους έχει στείλει από εκεί που ήρθαν. 

Ευάγγελος Βενιζέλος:        Από τα δηλωμένα, φαίνεται να έχει μια αμύθητη περιουσία σε τραπεζικούς λογαριασμούς.: Γύρω στα 3 εκ ευρώ. 1 δισεκατομμύριο δραχμές, εάν τον ικανοποιεί η αντιστοιχία στην δραχμή. 

Αυτόν τον πολιτικόπεριμένει ο λαός που πεινάει, να τον σώσει. Αυτό τον πολιτικό θα κατέβει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει για αρχηγό του. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 
Λίγο πολύ αυτά τα ποσά τα ξέραμε. Άλλο όμως να τα ξέρεις και άλλο να τα βλέπεις.
———————————————————————————————————————————————————————–

1.113.309 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

 Κοντά στο 1.5 εκ ευρώ τραπεζικές καταθέσεις υπάρχουν στην τράπεζα για την οικογένεια Παπουτσή και τον Χρηστάκη.
Αλήθεια ρε θηρίο. Πότε, που και σε ποιον εργοδότη δούλεψες για να έχεις ένα τόσο μεγάλο ποσό στην τράπεζα;
Ο κύριος εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου, μαζί με Δαμανάκη και άλλους εκλεκτούς που φώναζαν για ψωμί, παιδεία και ελευθερία, καραπλούτησαν στις πλάτες τις δικιές μας. Ξεδιάντροπα και απερίγραπτα. Για τον Παπουτσή όμως υπάρχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα. Είναι το πολιτικό υποκείμενο που επί των ημερών του έφαγε πολύ ξύλο ο κόσμος στο Σύνταγμα. Τον Παπουτσή δεν θα τον ξεχάσουμε εύκολα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
πηγή

 http://cretanpatriot.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;

    From HEIL GAP (or mind the GAP )

    http://heilgapormindthegap.blogspot.se/2012/04/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .