Σάββατο, Απριλίου 14

O BENIZEΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

Πυρά εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Γ. Μιχελάκης αναφέρει ότι ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες, καθώς από συνήγορος υπερασπιστής του Άκη Τσοχατζόπουλου το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Δηλώνει ακόμη ότι ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως «προεκλογική σκανδαλολογία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφαινόταν «ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμυνας κ.κ. Απόστολο - Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως».


«Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει», καταλήγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ. http://exofitsio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .