Η σύζυγος του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας «έσβησε» σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 6 Μαΐου, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών.
Νωρίς σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς- όπως τα αγαπημένα εγγόνια και δισέγγονα της Μαρίκας Μητσοτάκη, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίκα Μητσοτάκη στη κηδεία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη Σκουφά.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες παριστάμενους, ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος της Δράσης κ. Στέφανος Μάνος, οι βουλευτές Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βύρωνας Πολύδωρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και οι πρώην βουλευτές Ανδρέας Ανδριανόπουλος και Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Από την επιχειρηματικό κόσμο το παρόν έδωσαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης, ο κ. Βαρδής και η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου.
Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.
Στην τελετή επίσης παραβρέθηκαν και η κα. Ζωή Λάσκαρη μαζί με τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κα. Μιμή Ντενίση.
Η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη θα μεταφερθεί το απόγευμα στην Κρήτη και η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.
Newsbomb.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .