Δευτέρα, Μαΐου 21

Έτοιμο το υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές

D6BC9D5A00AEFEB24652B7DC292C91C2Tο υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο από κάθε άποψη, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, διαβεβαίωσε η νέα υπουργός Παιδείας, Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου, υποδεχόμενη τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.
Αναφερόμενη στη μετακίνηση εξέτασης κάποιων μαθημάτων λόγω των εκλογών στις 17 Ιουνίου, διαβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Ιουνίου.

Η υπουργός ανέφερε: «έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το αντιμετωπίσαμε το θέμα των
εκλογών, εντός της εξεταστικής περιόδου. Θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις εντός του Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί και η βαθμολόγηση εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να παραδοθεί η βαθμολογία και τα παιδιά να μπορέσουν να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά δελτία».

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να μη δημιουργήσουμε κλίμα ανησυχίας στα παιδιά.

Ο κ. Πικραμμένος εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς διαπίστωσε «ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία, έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και ελπίζω και με τη βοήθεια της τύχης, όλα να εξελιχθούν ομαλά, διότι αντιλαμβάνομαι την αγωνία των οικογενειών και πραγματικά ελπίζω και με τη βοήθεια της τύχης να εξελιχθούν όλα ομαλά».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η εξέταση των Αγγλικών θα μετατεθεί από τις 16 στις 24 Ιουνίου. Σε άλλη ημερομηνία θα γίνει και η εξέταση της Αρμονίας, που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.

πηγή-skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .