Από κοντά η Γεωργία δεν σου πιάνει το μάτι. Είναι ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι της διπλανής πόρτας, με φαντασμαγορικό σώμα. Κάτι σαν την Χριστίνα Στεφανίδη.
Μπροστά στο φακό όμως, μεταμορφώνεται. Είναι μια άλλη.
Τόσο σέξι που δικαιολογημένα οι αναγνώστες του FHM την έφεραν στην 5η θέση, χαρακτηρίζοντας την δηλαδή ως «Ένα μείγμα από Κιμ Καρντάσιαν και Μέγκαν Φοξ».
Αυτό που δεν δικαιολογείται είναι η πρώτη θέση που κατέλαβε η δικιά μας, Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Τουλίσα Κοντοστάυλος. Προφανώς εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε τελευταία λόγω του sex tape της. Κάτι που το λες και αθέμιτο ανταγωνισμό.
Ανάμεσά τους μπήκαν οι Σέριλ Κόουλ (Νο2), δις πρωταθλήτρια του θεσμού, η Ριχάνα (Νο3) και το σέξι μοντέλο Ρόζι Τζόουνς.
Όσον αφορά τις αντιδράσεις τους όταν έμαθαν για την βράβευσή τους, η μεν Γεωργία δήλωσε «Πάντα ακούς για τα κορίτσια που είναι μέσα στις 100. Είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μια από αυτές».
Eνώ αντίστοιχα η Τουλίσα «Είναι μεγάλη ένεση εμπιστοσύνης. Αυτό είναι ένα βραβείο που θα βάλω πάνω από το τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου».
Μήπως κάποιος να της πει να χαλαρώσει;
iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .