Η κατάρρευση των εσόδων του Κράτους λόγω της ύφεσης, αλλά και της πολιτικής αστάθειας, έχει προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση. Τα ρευστά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν πλέον μέχρι τα μέσα Ιουνίου και το υπουργείο Οικονομικών αναζητά τρόπους, για να μπει χρήμα στα ταμεία. Ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς
επισκέφθηκε χθες Δευτέρα την ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων, όπου παρατηρείται σημαντική μείωση είσπραξης ΦΠΑ, αλλά και την ΔΟΥ Ψυχικού.
Το πρωί της Τετάρτης ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί στο γραφείο του με τους προϊσταμένους των δέκα μεγαλύτερων Εφοριών και Τελωνείων της χώρας.
.alphatv.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .