Τετάρτη, Μαΐου 30

Λομπίστες της “Τρόϊκα” στην Ελλάδα

«Ζήτω η νέα ”Νέα Δημοκρατία” – ‘Oλοι μαζί ενωμένοι στον κοινό αγώνα»:
Γιά λαμογιές, Nτόρα-Siemens, Μνημόνια
, Βατοπέδια, αρπαχτές-κλεψιές, ρουσφέτια, ατιμωρησία

σαμαράς-Ντόρα
Το ”ζευγάρι” μίλησε απευθυνόμενο σε…λωτοφάγους:
Αντ. Σαμαράς: «Στοίχημα η τύχη της χώρας»… Ντ. Μπακογιάννη: «Δίνουμε την μητέρα των μεγάλων μαχών».
(Ο ένας, τυχοδιώκτης-εγωπαθής και ξενόδουλος, έβαλε στοίχημα και την…χώρα, άσχετα αν έχει χάσει ότι στοίχημα έβαλε. Η άλλη, πολιτική γυρολόγος στο Siemens-ιστάν της και διαχρονική βολεύτρια λαμογιών και ημετέρων, μιλά γιά

… μεγάλες μάχες προς όφελος των δανειστών-τοκογλύφων που λυμαίνονται την Ελλάδα).
Π. Καμμένος (27 Μαίου ’12): «Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια, τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens».

Α. Τσίπρας: «Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά που είναι αγκαλιά με τη διαπλοκή, τα τραπεζικά συμφέροντα και τις δυνάμεις της στασιμότητας, της αδράνειας, της κλεπτοκρατίας, της ιδιοτέλειας και της υποτέλειας»
Το καλύτερο προεκλογικό ανέκδοτο το είπε ο Α. Σαμαράς, αναγγέλοντας ”Πατριωτικό Μέτωπο ενάντια στις δυνάμεις του παλιού που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ”. (Μάλιστα. Η ΝΔ εκπροσωπεί το…φρέσκο, το καινούργιο, λες και ο λαός ξεχνά εύκολα τι σημαίνει Δεξιά της διαφθοράς, της απάτης και των ρουσφετο-κλεφτών)
Μπακογιάννη: «Εμείς δεν είμαστε ούτε τσαμπουκάδες, ούτε ικέτες»

«Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα»
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ- παραδοσιακά και διαδικτυακά- ”κατάπιαν” την παρακάτω δήλωση του Αλέξη Τσίπρα (27 Μαίου ’12) για την Ντόρα Μπακογιάννη: “Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ένα πράγμα συμφωνούμε μαζί της. Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών. Σε όλους και όλες αυτές, που εκβιάζουν και τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, η απάντηση θα δοθεί στις προσεχείς εκλογές…”

ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς, ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν»
E. Βενιζέλος (το αγαπημένο παιδί της διαπλοκής): «Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει η ”τσόντα” του ενός ή του άλλου…Καταγγελία του μνημονίου ή αναθεώρησή του» (ως αντιπρόεδρος και υπ. Οικονομικών- ”καρπαζοεισπράκτορας”, επέμενε στην εφαρμογή του! Ο άνθρωπος είναι και απατεωνίσκος και γιά γέλια).
πηγή

http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .