Δευτέρα, Μαΐου 14

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ Γ. ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΒΑΤΟΠΕΔΙ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΓΕΡΘΕΙ , ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ “ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ” ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

σχολιο μας:  Οπου τους βρίσκετε κι όπου τους ανταμώνετε, περιποιηθείτε τους καταλλήλως ….

1 σχόλιο:

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .