Τετάρτη, Μαΐου 2

"Ασφαλίζουν" τον τάφο της


Η οικογένεια Houston πήρε τη μεγάλη απόφαση... Θα ενισχύσει τον τάφο της Whitney με τσιμέντο, ώστε να αποφευχθεί η κλοπή!
Όταν έγινε γνωστό ότι η διάσημη τραγουδίστρια τάφηκε με μια διαμαντένια καρφίτσα και διαμαντένια σκουλαρίκια, των οποίων η αξία ξεπερνά τα 500.000 δολάρια, άρχισε ο εφιάλτης της οικογένειας.
Θεωρούσαν κάτι περισσότερο από βέβαιο, πως ο τάφος της θα παραβιαστεί, ώστε να κλέψουν τα διαμάντια! Είναι μακάβριο, αλλά είναι σίγουρο!

Αν και η οικογένεια προσέλαβε ασυνομικούς για να φρουρούν τον τάφο όλο το 24ωρο, ο φόβος υπάρχει! Άλλωστε η μητέρα της τραγουδίστριας, Cissy, δήλωσε πως δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, γιατί τα έξοδα είναι πολλά!
Η αλήθεια είναι πως ο τάφος είναι εκτεθειμένος, ενώ εκατοντάδες είναι οι fans που πάνε για να αφήσουν ένα λουλούδι καθημερινά!
Έτσι, η οικογένεια αποφάσισε να ρίξει κι άλλο τσιμέντο στον τάφο, ώστε να είναι σχεδόν αδύνατον να παραβιαστεί!
Το ίδιο ακριβώς έκανε και η οικογένεια του Michael Jackson το καλοκαίρι του 2009!
.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .