Καινούργια επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο Αντώναρος, ο οποίος συνεχίζει τα πυρά κατά της ΝΔ και συγκεκριμένα κατά του... επιτελείου του Αντ. Σαμαρά. Το σχόλιο, που ανέβασε σήμερα, στο Twitter:"Άλλη μια μέρα που οι αρχιτέκτονες του πολιτικού φιασκου προσφέρουν τις ανεκτιμητες συμβουλές τους στον 3° όροφο της Συγγρού", έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος και πρόσθεσε:
"Έβαλαν πλώρη κατα πως φαίνεται να μετατρέψουν το φιάσκο σε τελική και μη αναστρέψιμη πανωλεθρια..
.έχουν παρελθόν και ξέρουν"...
Η αλήθεια είναι ότι τα απανωτά χτυπήματα του Ευάγγελου Αντώναρου, έχουν αρχίσει να δημιουργούν υποψίες σχετικά με τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στις εξελίξεις.
http://www.parapolitika.gr
http://ventetta.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .