Παρασκευή, Μαΐου 25

Μπακογιάννη: "Εάν έμενα σπίτι μου, θα ένιωθα ρίψασπις" (μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό της! ενώ τώρα που δεν τήρησε τον λόγο της, είναι απλώς ....;)


"Στο πλαίσιο αρχών" έγινε η συνεργασία της κας Μπακογιάννη με τη ΝΔ, όπως δήλωσε η ίδια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας το άνοιγμα από την πλευρά του κόμματος ως ένδειξη ότι έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί, πως πρέπει να γίνει μία πιο μεγάλη και ανοιχτή παράταξη.

"Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Αποφάσισα ότι πρέπει να δοθεί αυτή η μάχη. Αν έμεινα σπίτι μου θα ένιωθα ρίψασπις", είπε, χαρακτηρίζοντας

"πολύ σημαντική και δύσκολη την απόφαση και για τον κ. Σαμαρά και για εμάς".

"Εμείς είχαμε πει ότι η χώρα χρειάζεται συνεργασίες. Είχα πει ότι οι φιλοευρωπαϊκές συνεργασίες είναι απαραίτητες. Το ερώτημα για τις επόμενες εκλογές είναι τι συνεργασίες απαιτούνται για να δώσουμε μια κυβερνητική προοπτική", είπε.

Όσον αφορά στο εάν θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στο ψηφοδέλτιο της Επικρατέιας, η κα Μπακογιάννη ανέφερε, πως δεν το γνωρίζει και πρόσθεσε πως "το τελευταίο που κουβεντιάσαμε είναι αυτό".

Απαντώντας σε ερώτηση, για το τι μεσολάβησε από τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ότι σε περίπτωση που η Δημοκρατική Συμμαχία δεν καταφέρει να μπει στη Βουλή, είπε:

Όπως είπε η κα Μπακογιάννη, πρώτος στόχος είναι να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ και να εφαρμοστούν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές.

"Αυτό που έγινε χθες, υπερέβη συγκεκριμένες πολιτικές λογικές και έγινε για να μην υποτιμηθεί το νόμισμά μας κατά 50% και τα μικρά και μεγάλα ακίνητα των Ελλήνων", πρόσθεσε.


πηγή: News247

2 σχόλια:

  1. διαβασα χτες οτι ο ΣΔΟΕ ψαχνει καμια 500αρια βουλευτες κοματων-δημαρχους-νομαρχες...

    ο Δρακουμελ ειναι στο μικροσκοπιο της ερευνας, γιατι κατι θυμηθηκα για ΑΓΕΤ Ηρακλης,Μαyo ,κατι βαπορια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .