Πέμπτη, Μαΐου 17

Niko Μιχαλολιάκο: ρίξε απο ΤΩΡΑ καμιά καρπαζιά στα στελέχη σου, για να μην καταντήσεις σαν τον καρατζαφέρη …

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟΥ ΘΕΜΟΥ!
Εμείς κωλοτούμπες δεν γινόμαστε: Όπως κάναμε και πρόσφατα με τον Καμμένο, θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ την παρουσία οποιουδήποτε στελέχους της Χ.Α σε πορνοεκπομπές (που κατήγγειλε πρόσφατα ο Μιχαλολιάκος!) όπως αυτή του αμετανόητου πρασινοφρουρού και αρχιδιαπλεκόμενου Θέμνου!
Έχουμε προειδοποιήσει πως κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Καρατζαφέρης με τα στελέχη του, για να καταλήξουν τηλεψώνια
που σπάει πλάκα όλη η Ελλάδα μαζί τους!
Δεν είμαστε εναντίον των τηλεοπτικών εμφανίσεων: Αλλά αυτή πρέπει να γίνεται όχι με κριτήρια την θεαματικότητα και τον χαβαλέ, αλλά τη σοβαρότητα των Μέσων και κυρίως, το αν εξυπηρετούν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Η θλιβερή εμφάνιση του Γερμενή στον Αντ1, καταγράφεται στα αρνητικά. Ελπίζουμε να είναι μία εξαίρεση και όχι η απαρχή νέων…τηλεμαιντανών, τους οποίος ο λαός φτύνει κατάμουτρα – αν δεν το έμαθαν ακόμα στην Χ.Α!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ξεφτιλίστηκε ολοκληρωτικά η σκυλοπασόκα Στάη, όταν παραδέχτηκε πως οι ερωτήσεις που κάνει είναι καθ ‘ υπαγόρευσιν από το ακουστικό και τα αφεντικά της:

http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .