Σάββατο, Ιουνίου 30

Ξεχνά ότι ήταν Υπουργός Οικονομικών στο Μνημόνιο-1, η κ. Λουκά.!


Πού ήσουνα κυρία πρώην..."σοσιαλίστρια" και νυν προεδρίνα της ..."Κοινωνικής Συμφωνίας" όταν ο προδότης αρχηγός σου G. Papandreou ξεπουλούσε την Ελλάδα με φόντο το Καστελόριζο;

Πού ήσουνα Κυρία Λούκα, όταν τα υπαλληλάκια της Τρόικας, σάς βάζανε σε στάση προσοχής;

Σήμερα κατάλαβες ότι οι σκληρές διαπραγματεύσεις αποδίδουν καρπούς;

Απ' όσο μπορώ να καταλάβω και απ' τις δηλώσεις σου, σχετικά με την στάση που κράτησαν η Ιταλία και η Ισπανία στη σύνοδο κορυφής, μάλλον αργά το κατάλαβες.


Άλλως, δεν εξηγούνται λογικά τα όσα δήλωσες:

"Αυτό που απέδειξαν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι ότι οι σκληρές... διαπραγματεύσεις αποδίδουν. Ιταλία και Ισπανία, με σθεναρή στάση, κέρδισαν αυτό που ήθελαν: Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τους να μην επιβαρύνει το δημόσιο χρέος τους. Εμείς με απούσα την κυβέρνηση αποδεχτήκαμε παθητικά τον τίτλο του «κακού μαθητή» και μείναμε με το μνημόνιο και 50 δισ. αύξηση του δημόσιου χρέους μας." 

Τώρα η κυβέρνηση ήταν ...απούσα, ενώ η δική σας ...ωσεί παρούσα.!

Μα φυσικά κυρία μου ήταν απούσα. Αφού ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν και πάλι δικό σας "σοσιαλιστικό" πρόσωπο. Ο ..."Σοσιαλιστής" κ. Παπούλιας.

Φταίω εγώ που σε αποκαλώ Κυρία ...Λουκά; Και μάλλον αδικώ την συγκεκριμένη Κυρία...

 

Π.Ν.
http://gianniotis.blogspot.gr/

politika-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .