Παρασκευή, Ιουνίου 8

Κατακρεούργησαν 80χρονη γριούλα στην Πάτρα , και φοβούνται να πούνε ότι είναι αλλοδαποί !! ή μήπως έχουν πάρει τέτοια εντολή;; ΑΙΣΧΟΣ!! Με τους Συριζαίους δε όταν γίνουν κυβέρνηση θα μας σφάζουν τα αδέρφια τους οι αλλοδαποί στα ...μουλωχτά!!

ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ!!
ImageΚατακρεουργημένη βρέθηκε 80χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα. Πρόκειται για την συνταξιούχο δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου την οποία βρήκε σήμερα το βράδυ μέσα σε λίμνη αίματος η κόρη της.
Η άτυχη γυναίκα εκτιμάται από την Αστυνομία ότι δολοφονήθηκε τις πρωϊνές ώρες. σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα φέρει στο σώμα της 15 χτυπήματα με
μαχαίρι και τουλάχιστον μια μαχαιριά στο λαιμό.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, κάνουν την Αστυνομία να πιστεύει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της
είχαν στήσει καρτέρι στην εξώπορτα του σπιτιού και μόλις αυτή
άνοιξε, την έσπρωξαν μέσα, όπου και την έσφαξαν. Σκοπός των δολοφόνων ήταν η ληστεία.

Πρόκειται για την δεύτερη απεχθέστατη δολοφονία κατοίκου της Πάτρας μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την δολοφονία του Θανάση Λαζανά από Αφγανούς παράνομους μετανάστες επίσης με μαχαίρι.

2 σχόλια:

  1. Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος .Αλίμονο αν βγει ο τσιτσίριζα χάθηκε η Ελλαδίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος καίγεται μερικά χαστούκια μας πείραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .