Η ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ “ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ” . ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
κοινοβουλευτική έκφραση των «Γκρίζων Λύκων», να επισκεφθεί τον Έβρο και να κάνει περιοδεία σε όλη τη Θράκη, φθάνοντας μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Ο ηγέτης λοιπόν της εν λόγω αρχιφασιστικής οργάνωσης των….. τραμπούκων και δολοφόνων (μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμού Σολωμού και του Θεόφιλου Γεωργιάδη) έρχεται στα μέρη μας για….….>>>>>>>>>>>
περιοδεία, όπως μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που αναφέρει ότι «ο Μπαχτσελί αναμένεται να έρθει στην Δυτική Θράκη την Τετάρτη 27 Ιουνίου και θα επισκεφτεί Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη».
- Παράλληλα στο Μεγάλο Δέρειο, το χωριό όπου οι εγκάθετοι του προξενείου έσπασαν το χέρι και εκδίωξαν τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, κυκλοφόρησαν φυλλάδια και αφίσα για την άφιξη του Ντεβέτ Μπαχτσελί στη Δυτική Θράκη όπου αναγράφεται στα τούρκικα “έρχεται” και συνεχίζει γράφοντας οτι είναι προσκεκλημένοι “όλοι οι Δυτικοθρακιώτες συμπολίτες μας” του Έβρου.
Επειδή η Γενική Συνέλευση δεν είχε απαρτία, το παραπάνω κείμενο, κλήθηκε να ψηφιστεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε Έβρου (νέα συγκρότηση Δ.Σ: Ρηγόπουλος Νικόλαος Πρόεδρος, Ιωαννίδης Αθανάσιος Αντιπρόεδρος, Δραμανίδου Νίκη Γεν. Γραμματέας, Μυλωνά Μαρίνα, Ταμίας, Αντώναρου Αντωνία Οργ. Γραμματέας, Ανδρέου Δέσποινα μέλος, Ταταρίδης Ιωάννης μέλος).
– Οι εκπαιδευτικοί Ρηγόπουλος, Ανδρέου και Ταταρίδης (ΔΑΚΕ Καθηγητών) υπερψήφισαν το κείμενο.
- Οι εκπαιδευτικοί Δραμανίδου και Αντώναρου (ΕΣΑΚ-ΔΕΕ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ) αφού ανέπτυξαν ένα λόγο σχετικό με το φασισμό από όλες τις πλευρές και τα συμφέροντα που έχουν σχέση με τους αγωγούς και τα πετρέλαια, αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν το κείμενο, ψηφίζοντας λευκό και καταθέτοντας (προφορικά) νέα πρόταση στα πλαίσια όσων είπαν.
- – Οι εκπαιδευτικοί Μυλωνά και Ιωαννίδης (Αγωνιστική Συσπείρωση Έβρου) αν και είχε προηγηθεί τοποθέτηση του μέλους της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Έβρου και πρόσφατα παραιτηθέντα από τη θέση του Ταμία του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, Καραγεωργίου Αθανάσιου στην οποία έλεγε ότι: «συμφωνούν με τις δυο πρώτες παραγράφους του κειμένου, όμως δεν χρειάζεται το ψήφισμα να υπεισέλθει στις λεπτομέρειες των επόμενων δυο παραγράφων», τελικά χωρίς να προβάλλουν κάποιο επιχείρημα ψήφισαν και αυτοί λευκό.
Τελικά λοιπόν, η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, δηλαδή των εκπροσώπων των καθηγητών που διδάσκουν στους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ της περιοχής μας, αρνήθηκαν να καταδικάσουν την επίσκεψη του ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων» στην Ελλάδα.
Φαίνεται λοιπόν ότι μόνο ο εγχώριος «φασισμός» τους ενοχλεί, ενώ για τον Τουρκικό δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Τι άλλο μπορεί να πεις κανείς, εκτός από ντροπή;
http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_7668.html
ΣΧΕΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ “ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ”, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!
Πηγή: ΙΣΧΥΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .