Σάββατο, Ιουνίου 23

Πιστοληπτική μανία - Πολιτισμική και ουμανιστική ''γενοκτονία"


από τον Αλέξανδρο Π.
Ευρωπαϊκή και διεθνής Κρίση Ιδεών και κοινωνικής Συνείδησης

''Μην σιωπάς, υπεράσπισε τα δικαιώματα σου''...

Διαδηλώσεις στην Ισπανική Επικράτεια ξεδιπλώνουν την λαϊκή δυσαρέσκεια κατά της Νέας Οικονομικής πλάνης, που απειλεί να βυθίσει την ασθμαίνουσα δημοσιονομικά χώρα σε πρωτοφανή βάθη ανέχειας

και πολιτικής εκμετάλλευσης.

H ενδεχόμενη παράδοση άνευ όρων στις αγαθές διαθέσεις των αγορών-άψυχα και άυλα όντα με υπερφυσικές δυνάμεις- και στην δημοσιονομική μανία των άτεγκτων ελεγκτικών μηχανισμών-απρόσωποι διεθνείς οργανισμοί(δεν υποβάλλονται σχεδόν σε κανένα έλεγχο..?)με ενισχυμένη δικαιοδοσία, έχει οδηγήσει την πλειονότητα των διανοούμενων και των πολιτών που πιστεύουν ακόμη στην θεραπευτική δύναμη της Δημοκρατίας, σε έντονο προβληματισμό και ιδιαίτερη φοβία για την μελλοντική Πολιτιστική μας εξαφάνιση.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι GIIPS, βρίσκονται στο έλεος των αντικειμενικών Οίκων Αξιολόγησης.

Ιδιωτικός μανδύας, με τερατώδη διεθνή δύναμη και προκλητική δυνατότητα επιβολής κυρώσεων μέσω της συνεχούς ανακατάταξης βαθμίδων.

Όπλο τους η ανοικτή και στο φως της ημέρας απειλή υποτίμησης, προς πάσα κατεύθυνση.

Ακόμη και τα πιο ισχυρά οικονομικά κράτη, με την υψηλότερη βαθμολογία, τα περίφημα ΑΑΑ, αδυνατούν να ξεφύγουν από το δαιδαλώδες ντόμινο της βαθμολογικής ''θύελλας''.

Πολλά από τα παραπάνω πιστοληπτικά και δημοσιονομικά όργανα επιβολής τάξης, συνδέονται σε επίπεδο τακτικής και σύνθεσης(οι ομοιότητες στα εκάστοτε μετοχικά συμβούλια, προκαλούν δέος)με επιφανή Τραπεζικά Ιδρύματα, γεγονός που καθιστά, προβληματική την όποια φημολογούμενη, καθαρή συνείδηση εκτέλεσης των διευρυμένων καθηκόντων τους.

Το Νέο Ρεύμα με προφανή αιτία την κατάρρευση μη-Εθνικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, προχωρεί στην μερική ή εικονική διάσωση τους, μέσω της κρατικοποίησης ιδιωτικού(αγνώστου ταυτότητας και κυρίως αγνώστου προελεύσεως )χρέους, επιβαρύνοντας κατά το δοκούν, υπερφορτωμένους κρατικούς προϋπολογισμούς.

Τα μεγάλα σχέδια ολοκληρώνονται πάντα με στρατηγική ακρίβεια και χειρουργική τελειότητα συχνά σε Χώρες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική και πολιτική θέση.

Ο λογαριασμός εφόσον το ιδιωτικό μυστηριακό χρέος μετατρέπεται σε δημόσιο, πέφτει σαν δαμόκλειος σπάθη στην καρδιά της μικρομεσαίας τάξης και οδηγεί σε πολυπόθητες ταξικές και κοινωνικές ανακατατάξεις.

Η αστική τάξη δέχεται φοβερό πλήγμα, με την μεσαία που μεσουράνησε τις τελευταίες δεκαετίες, να μετατρέπεται σε μικροαστική, με τις ανάλογες ψυχικές και ιδεολογικές ανωμαλίες να ακολουθούν κατά πόδας.

Η μικρή εξαφανίζεται και χάνεται στους δρόμους των Καρτέλ ναρκωτικών, της πορνείας και της κυριαρχίας του νόμου της ζούγκλας του

Νέου Μεσαίωνα.

Δεν είναι τυχαίο που στο Κέντρο της εκάστοτε Μητρόπολης, δρουν ανενόχλητα, αυτόχθονα ή αλλότρια συμφέροντα, γεγονός που έχει ως συνέπεια την ερήμωση και την σταδιακή εσωτερική μετανάστευση των τρομαγμένων πολιτών σε πιο ειρηνικά μέρη.

Η τιμή των ακινήτων καταποντίζεται, οι πολυκερδείς συναλλαγές γίνονται πλέον στο φως της ημέρας και η πλειοψηφία αδιαφορεί καθώς ο πνευματικός αυνανισμός-ανατριχιαστική η απόλυτη καθήλωση στα κοινωνικά δίκτυα και η ολοκληρωτική αποστροφή από οτιδήποτε πραγματικό ή ρεαλιστικό-για τις σωματικές αναλογίες της εκάστοτε ηθοποιού/τραγουδίστριας και τις ερωτικές της περιπέτειες έχουν εξέχουσα και πρωτεύουσα σημασία.

Ο αιώνας της ψευδαίσθησης και της χρησιμοθηρικής φιλοδοξίας σε όλο του το μεγαλείο, διαφαίνεται στα ανόητα σχόλια των απομονωμένων και άνθρωπό-φοβικών Social Media fans, στον κατακερματισμό της γλωσσικής ακρίβειας, στην απαξίωση της πολιτικής σε όλο της το φάσμα αλλά και στην προσκόλληση σε ένα διεστραμμένο πρότυπο της ταχύτατης και απόλυτης επαγγελματικής καταξίωσης και της ''χρυσής'' καλλιτεχνικής-Laternative- κατά προτίμηση Καριέρας.


ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .