Τρίτη, Ιουνίου 5

Σιγά – σιγά ξήλωναν τον προαστιακό...και ξαφνιάστηκαν λένε όταν το είδαν! Αφού το γνωρίζουν οι πάντες που είναι δουλειά των Αλβανογύφτων αυτό κάνουν αλλά ποιος τους έφερε;; ΠΑΣΟΚ και ΝΟΔΟΥΛΑ αυτοί είναι οι υπεύθυνοι!!

Σιγά – σιγά ξήλωναν τον προαστιακόΚαθημερινό φαινόμενο έχει γίνει η κλοπή καλωδίων από τον προαστιακό στο Λέχαιο Κορινθίας, με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα, αλλά και να προκαλούνται προβλήματα.
Σε έλεγχο της Aστυνομίας βρέθηκαν δύο τόνοι χαλκού του Προαστιακού κοντά στις γραμμές του στο Λέχαιο Κορινθίας.
Οι δράστες εγκατέλειψαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο, όπου υπήρχε καλώδιο σιδηροδρόμου μήκους 300 μέτρων, αξίας 100.000 ευρώ,
και εξαφανίστηκαν.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .