Τετάρτη, Ιουνίου 27

Ο Ρος, η Ρέιτσελ και άλλα αξέχαστα τηλεοπτικά ζευγάρια

Ποιος δεν θυμάται τους επικούς καβγάδες του Ρος με την Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια, αλλά και πόσοι δεν περιμέναμε να τα φτιάξει επιτέλους ο Μόλντερ με τη Σκάλι; Δες τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που μας "σημάδεψαν".
"We were on a break!" Διάσημη φράση-δικαιολογία του Ross για το κέρατο που φόρεσε στην καημένη την Rachel, όταν βέβαια οι δυο τους έκαναν
ένα "διάλειμμα" από τη σχέση τους. Δέκα seasons χρειάστηκαν για να αποφασίσουν επιτέλους οι δυο τους πως αγαπιούνται πάρα πολύ για να μην περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το τέλος της σειράς χτίστηκε πάνω στο ζευγάρι που ήταν αυτό που την απογείωσε και στα νούμερα τηλεθέασης. Για το τηλεοπτικό κοινό, η κατάληξη αυτού του έρωτα, ήταν πιο σημαντική και από τα αστεία του Τσάντλερ και το τέλος της ιστορίας, ένα από τα πιο fun και in love που έχουμε δει.

 
Mulder + Scully (The X-Files)
Εννιά season περιμέναμε μπας και ξεστραβωθεί ο Mulder και πολιορκήσει την Scully αλλά που...Το μυαλό του στους εξωγήινους. Παρά το γεγονός πως η χημεία μεταξύ των δύο ειδικών πρακτόρων του FBI ήταν ολοφάνερη, αυτοί φαίνεται πως δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο να ασχοληθούν με τα ερωτικά τους. Λογικό όταν η ίδια σου η κυβέρνηση, σου αποκρύπτει την ύπαρξη εξωγήινων και ενδεχόμενη κατάκτηση της Γης.

 
Mr. Big + Carrie (Sex and the City)
Η αρθρογράφος Carrie από την άλλη δεν είχε τέτοια προβλήματα. Η βασική αγωνία της ήταν αν θα αποφασίσει επιτέλους ο Mr. Big να την αποκαταστήσει. Πρακτικά και συναισθηματικά. Η σχέση τους πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα, στο τέλος όμως είχε το δικό της happy end.

 
Al Bundy + Peggy (Married...with Children)
Το πιο επικό ζευγάρι της τηλεοπτικής οθόνης. Ο ταλαίπωρος βιοπαλαιστής και οικογενειάρχης Al Bundy, δουλεύει όλη μέρα για να θρέψει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Όταν σχολάει από τη δουλειά και θέλει να απολαύσει τη σπιτική θαλπωρή, έχει να αντιμετωπίσει και τις παλαβομάρες της γυναίκας του, Peggy. Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην πιο ατόφια μαύρη κωμωδία ever.

 
Leonard + Penny (The Big Bang Theory)
Ακόμα και τα nerds με IQ πάνω από 170 δικαιούνται μία καυτή, ξανθιά κοπέλα για σύντροφό τους. Έτσι και ο Leonard αγάπησε την Penny αλλά η Penny δεν μπόρεσε να πει το ίδιο. Σίγουρα δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ήρεμη την σχέση τους, ενώ υπήρχαν και πολλά "τρίτα άτομα". Λες να φταίει η διαφορά στο IQ;

 
Dylan + Kelly (Beverly Hills, 90210)
Ναι, είναι αλήθεια, ο Ντίλαν ήταν με την Μπρέντα. Ναι, είναι αλήθεια, ο Μπράντον παραλίγο να παρατήσει πολιτική και δημοσιογραφική καριέρα για την Κέλι. Όμως, η σκηνή στο finale της σειράς, με τον Ντίλαν και την Κέλι να χορεύουν, είναι η απόδειξη ότι στο θρυλικό λύκειο του Μπέβερλι Χιλς, αυτή ήταν η σχέση που στιγμάτισε περισσότερο από όλες το δεκάχρονο σήριαλ των εφηβικών χρόνων μας. Και μπορεί να ξεκίνησε μέσα σε μια πισίνα, ενώ "δεν έπρεπε", αλλά στο τέλος πέρασε στην τηλεοπτική αιωνιότητα με το ερώτημα "έμειναν τελικά μαζί;".

 
Meredith + McDreamy (Grey's Anatomy)
Άλλη μία σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα. Το σύνδρομο νοσοκόμας - γιατρού, ή ειδικευόμενης στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκει την εφαρμογή του στην ταραχώδη σχέση της Meredith Grey με τον διάσημο νευροχειρούργο, Derek Shepherd.

 
Gregory House + Lisa Cuddy (House)
Το one night stand που κατέληξε σε έναν από τους πιο διάσημους και προβληματικούς έρωτες μεταξύ του ιδιοφυή, αλλά ψυχανώμαλου Dr. House και της αφεντικίνας του.

 
Hank Moody + Karen van der Beek (Californication)
Όσες γυναίκες και να περνούν από το κρεβάτι του Hank Moody, αυτός έχει αποφασίσει πως η γυναίκα της ζωής του είναι η Karen, η μητέρα της κόρης του Becca. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται...

 
Clark + Lois (Lois & Clark: The New Adventures of Superman)
Teri Hatcher (πριν γίνει απεγνωσμένη νοικοκυρά) και Dean Cain. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις...
Jack + Kate (Lost)
Ανάμεσα σε αριθμούς που πατούσαν χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί, ταξίδια στο χρόνο και συντρίμμια αεροσκάφους, ο έρωτας του Jack για την Kate γεννήθηκε και εξελίχθηκε μαζί με το σεναριακό παραλήρημα του J. J. Abraams. Η ατάκα του Jack "δεν έπρεπε να φύγουμε ποτέ από το νησί" μαρτυράει ότι ο χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για να "δώσει" τέλος στο Lost, ήταν επί της ουσίας παθολογικά άρρωστος με την πιο σέξι φακιδομύτα που έχει εμφανιστεί σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά.

  @LiaKoulakioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .