Αλλοτινές μου εποχές, αλλοτινοί μου χρόνοι... Από "τσάρος" της οικονομίας, που οδήγησε τη χώρα στο Μνημόνιο και την καταστροφή, τώρα συγγραφέας!
Είναι αλήθεια... Μπορεί πια να μην τον ακούμε να μας ανακοινώνει νέα μέτρα τα οποία είχε πει ότι δεν θα λάβει, μπορεί πια μην τον βλέπουμε
να μπαινοβγαίνει στο υπουργείο Οικονομικών και να μην μεταβαίνει στις Βρυξέλλες αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα από τούδε και στο εξής να διαβάζουμε... Θεός φυλάξει!
Για χάριν του... μεροκάματου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποφάσισε αφού δεν εκλέχθηκε βουλευτής, να συγγράψει ένα βιβλίο με θέμα την ελληνική κρίση!
Την ίδια στιγμή ο πρώην τσάρος θα ασχοληθεί και με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό! Βέβαια, εξετάζει και το ενδεχόμενο να πάει σε κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς. Και μετά, ξύπνησε...
Kρίμα που δεν έχει σκεφτεί να γίνει καπετάνιος! Άλλωστε ως καπετάνιος στο υπουργείο Οικονομικών μάς χάρισε 11 Όσκαρ! Ολόκληρος Τιτανικός ήταν αυτός...http://makeleio.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .