Σάββατο, Ιουνίου 23

"ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ" Ο ΤΖΕΦΡΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!


gap-patra

Φαίνεται πως το τριήμερο της παραμονής του Τζέφρι στην Πάτρα ήταν και πολιτικά "καυτό"! Το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε τα γενέθλιά του σε εστιατόριο της περιοχής, την Κυριακή ψήφισε στο Καλέντζι, την Δευτέρα επισκέφθηκε την Περιφέρεια και συζήτησε για τα μεγάλα έργα, ενώ έκανε και τηλεφώνημα "οργής" στον πρώην υφυπουργό Κώστα
Σπηλιόπουλο.
Ο ΓΑΠ στην κυριολεξία "τα έψαλε" στον Σπηλιόπουλο, όχι μόνο επειδή ανέφερε απαξιωτικά πως "εκείνος είναι ο πρώτος βουλευτής και όχι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ", αλλά και για το ότι προεκλογικά δεν δούλεψε καθόλου και αποτραβήχτηκε αφού δεν είχε... το άγχος της εκλογής.
Ο Γιωργάκης ενοχλήθηκε και από το γεγονός πως, ο κ. Σπηλιόπουλος είχε ασκήσει δημόσια κριτική πως "το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε την προηγούμενη διακυβέρνηση, τα 2,5 χρόνια", έστω και αν και εκείνος ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια και συμμετείχε στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εθνικής Αμυνας.
http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .